Kadetkinje osvojile četiri boda
Ivanić – Zamet 27:19
Zbog reprezentativnih obaveza naše Marije unaprijed smo odigrali 10. kolo 1. HRL za kadetkinje protiv Zameta i Omišlja. Naša dvorana na Žeravincu bila je preteška prepreka za gošće sa Kvarnera. Važni bodovi ostali su u Ivaniću nakon teške utakmice protiv Zameta i ipak nešto lakše sa Omišljem.
Zamećanke su u prvom poluvremenu stvarale puno problema našim curama tako da smo tek u zadnjoj sekundi spretnim i sretnim golom Ide Jakopčević otišli na odmor s golom razlike. Nakon odmora drugačija slika na parketu, odlčan ulazak u drugo poluvrijeme donio nam je sigurniju prednost, igra nam postaje opuštenija, bez tehničkih pogrešaka koje su nas “krasile” u prvom dijelu i na kraju uvjerljiva pobjeda od 27:19.
Omišalj je trebao biti lakši zadatak za naše cure, ali rukometašice našeg najvećeg otoka nisu se dovezle do Ivanića da bi se predale bez borbe. Ipak, naši treneri, naše djevojke i duža klupa nisu dozvolili iznenađenje tako da pobjeda nije došla u pitanje.
Uz ove dvije pobjede ostajemo u igri za završnicu. U našem dijelu lige ostaje nekoliko vrlo interesantnih dvoboja do konačnog raspleta koje će se četiri ekipe plasirati u Poreč.
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme