Trešnjevka – ŽRK Ivanić 28:28
Bravo cure! 💪👏
/
Trešnjevka je iščupala bod petnaestak sekundi prije kraja, a mi nismo uspjeli na kraju puknut po golu da pokušamo odnijeti sav plijen sa gostovanja kod vodećeg na tablici. Domaće cure su, objektivno, bile favorit u ovoj utakmici, ali naše su odlučile skupo prodati svoju kožu. Odličnom obranom natjerali smo Trešnjevku da se muče u napadu, natjerali smo ih na podosta tehničkih grešaka. Krenuli smo bez ozlijeđene Brakus, bez Crnčević koja ima problema s ramenom, ali ova ekipa ima Petru i Paulu Lešković te Doru Rajković koje su pokazale da su se spremne nositi sa vodećom ekipom prvenstva. Petra je morala sredinom prvog poluvremena van zbog ozljede, zamijenila ju je Crnčević i s nekoliko golova u svom stilu doprinijela da na odmor odemo s golom prednosti. Poluvrijeme završavamo s vrlo opasnim drugim isključenjem Petreković što nas je dosta obrambeno oslabilo u nastavku.
Ipak, i dalje se Trešnjevka muči s našom pokretljivom obranom te uspijevamo doći do tri pogotka prednosti (20 : 23). Umor i nekoliko grešaka vraća domaćina u igru i na kraju zasluženi bod po svakome.
Bez odmora cijelu utakmicu su odigrale odlična Doris Hren na golu (Iva Cerovečki ju je zamijenila na jednom sedmercu), Iva Maričević čiji doprinos je bio puno veći nego golovi koji se pišu, Dora Petković i Monika Sikaček na krilima te Lorena Petreković koja je cijelu utakmicu tešku borbu vodila i u obrani i u napadu. Jednak obol dale su i cure koje nisu ulazile, jer ekipa diše kao jedna i baš zbog njih su one koje su danas igrale sve bolje i bolje.
Ovaj bod nam vrijedi kao pobjeda jer i dalje držimo sve u svojim rukama. I dalje nam treba puno treninga i rada jer ova ekipa napreduje iz dana u dan i vidi se da nam je falilo “pol” jednog treninga da uzmemo pobjedu.
Još jednom bravo za cure, trenericu i našeg Sikija!
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme