ŽRK IVANIĆ-ŽRK ZAMET 29:30 (12:15)

Prvi derbi kola, napeta, utakmica puna prevrata do samog kraja utakmice. Početak je pripao Ivaniću, zatim su gošće snažno zbile redove preuzele sigurno vodstvo. Promjenom na golu trener Gajski napravio dobar potez i Lea Biloglav s nizom sigurnih obrana dala je nadu našim igračicama i navijačima u mogućnost preokreta.

U drugom poluvremenu dogodio se i u nekoliko navrata naše su igračice srčanom i pametnom igrom izjednačile.

I jedna i druga ekipa borile su se kao lavice. Na kraju, u zadnjim trenutcima utakmice sreća, nekoliko čudnih sudačkih odluka, i nespretnosti u igri, presudile su u korist ekipe ŽRK Zameta, kojima čestitamo i sportski stišćemo ruku zbog odlične igre.

Tina Barišić s velikim pritiskom na sebi uspjela je postići devet golova, Mateja Orlović 6, Ivana Vidović, Dora Petković i Katja Palaić po 3, Marta Janjanin i Martina Krajpl po 2, te Katja Cupek, sitna i dinamitna jedan izvanredan iz škok šuta.

Srce i želja danas nisu mogle pobijediti, ali naša ekipa obećava zna i može. Bravo za sve igračice i trenera, a želja i borbenost mlađih, koje su se uključivale u igru, vraća optimizam u naše redove.

Hvala publici na potrošenim grlima i podršci s tribina.

Tek je početak, peto kolo, zagrlite se, zbijte redove, samo ste zajedno najjače!

Sretno!

Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme