Ovotjedna gužva oko rukometa u Ivaniću doseže vrhunac u petak, 8.1.2016. u 19 sati. Počelo je u ponedjeljak prodajom karata koje su planule za manje od tri sata. Unatoč visokoj cijeni za ivanićgradske prilike (70 kn) ovaj put dvorana će biti premala. Organizator računa na kapacitet od 750 mjesta i osim VIP uzvanika i ulaznica na koje imaju pravo reprezentativci nije bilo besplatnih karata (sponzorkih, za klubove isl.).

Pošto se mnogo toga oko protokola utakmice i cjelokupnog događanja mijenjalo iz sata u sat nije bilo razumno objavljivati na našim stranicama svaku novu informaciju jer je već za koji sat mogla biti pogrešna. Ipak, vrijeme je za poneku informaciju jer interes je dosta velik.

Osim spomenutog otvorenog treninga za publiku u srijedu, 6.1., na sam dan utakmice podmladak muškog i ženskog kluba odigrat će po jednu utakmicu u “ušminkanoj” dvorani da klinci dožive ugođaj i teren. Dečki bi trebali igrati u 13,00, a cure u 15,00. Za to vrijeme ispred dvorane pod krovovima šatora i u “Dombi” navijači, prijatelji rukometa i svi posjetitelji moće će se ugrijati toplim zalogajem ili gutljajem.

Niti oni koji su ostali bez ulaznice neće biti zakinuti za rukomet jer će pred dvoranom biti postavljen veliki ekran na kojem će ići direktan prijenos utakmice. Lako moguće da ispred dvorane neće biti ništa manje zanimljivo nego u njoj. Iako prognoza nije baš najbolja uz dobru zimsku opremu i adekvatno gorivo za prisutne ne bi trebalo biti većih problema. Da bude sve po domaćim propisima najavljena je i muzika.

Kako će utakmica biti gotova prije 21,00 sat druženje se nastavlja po volji, a nadamo se da su gradski oci odobrili produženo radno vrijeme.

 

 

Prethodni članakSljedeći članak

Leave a Reply

WordPress Theme