ŽRK Ivanić – Rugvica 26:16
/
Trešnjevka – ŽRK Ivanić 22:19
/
Naša U14 ekipa i matematički osigurala završnicu prvenstva Hrvatske!!!????????????????????
U prvoj utakmici dana protiv dobre ekipe iz Rugvice naše djevojke ulaze odlučno da pobjedom otklone sve upitnike oko plasmana na završnicu ako ih je i bilo!????
Vrlo brzo rezultat na semaforu pokazivao je velikih šest razlike u našu korist i već tad je bilo jasno da nam pobjeda ne može pobjeći iz ruke.
Žilava ekipa iz Rugvice se nije predavala te je u jednom trenutku naša prednost iznosila samo tri gola, no naš sad već iskusni trener Lovro, znao je u pravom trenutku savjetima dovesti utakmicu u mirne vode što krajnji rezultat od 26-16 i govori tome u prilog. ????????????
Danas su ekipu predvodile Marija Lovrić sa 6, Anđelina Šimunović sa 5 te naše veliko pojačanje za kraj sezone Barbara Filipčuk sa 5 golova, kojoj ovim putem želimo zahvaliti što je izabrala naš klub za svoj rukometni razvoj. ????
Najkorisnija naša igračica na ovoj utakmici bila je Lucija Kirin????
/
U drugoj utakmici dana igramo protiv odlične i fizički snažnije ekipe Trešnjevke.
Odlično ulazimo u utakmicu i obrambeno i napadački, gdje naše vanjske igračice sa svih pozicija postiže golove i stvaramo rezultatsku prednost sve do desetak minuta do kraja utakmice.
Nažalost onda gošće preuzimaju vodstvo i sigurno ga čuvaju do kraja utakmice.
Nama ostaje žal jer smo bili dosta blizu da slavimo protiv snažnog protivnika ali nekoliko sitnih grešaka sa naše strane i fizička nadmoć naših protivnica ovaj put su prevagnuli na njihovu stranu.
Našu ekipu su predvodile Marija Lovrić sa 7 golova, Anđelina Šimunović sa 5 golova i Lucija Kirin sa 4 gola.
Za najkorisniju našu igračicu proglašena je Rea Loina ????
/
Na našoj ekipi je sada da zajedno sa svojim trenerom iskoriste našu obnovljenu dvoranu i da se što bolje pripreme za završnicu prvenstva Hrvatske te da nas, iako smo među najmlađim ekipama na završnici, sve ponovno obraduju sa dobrim plasmanom kao i prošle godine.????????
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme