Udarnik – ŽRK Ivanić 26:21
/
Nažalost, bilježimo poraz prilikom gostovanja kod Udarnika u Velikoj Gorici. Prvo poluvrijeme se igra napeta i izjednačena utakmica, odlazimo s minus jedan na poluvrijeme. U prvoj polovici drugog poluvremena domaćinska ekipa se odvaja na pet razlike serijom od pet pogodaka zaredom i zadržavaju tu razliku do kraja susreta.
Opet smo odigrali snažnu obranu tijekom cijelog susreta, ali su se ponovile boljke iz prethodna dva susreta, veći broj neometanih promašenih prilika s linije od 6 metara nakon izrađene prilike.
Puno je tu i do mladosti koja nam krasi ekipu. Previše je bilo i grešaka u fazi napada zbog čega smo primili i nekoliko lakih golova iz brze tranzicije. S druge strane naša ekipa ponovno mora raditi na našoj brzoj tranziciji obzirom da tijekom cijele ove sezone zbog ozljeda ostajemo bez igrača koji su nam vrlo bitni za tu priču. Od prije dva susreta smo ostali i bez prve vratarke Doris Hren.
O jučerašnjim kriterijama na koje ne možemo utjecati nećemo trošiti riječi ali bilo je previše očito da ne spomenemo. ????
U svakom slučaju, neovisno o bilo čemu drugome, ekipa kvalitete jučerašnjih protivnica se ne može dobiti s toliko promašenih čistih prilika.
Sada se okrećemo susretu u srijedu gdje nam dolazi u Žerku odlična mlada druga ekipa Lokomotive. Drugačija je to vrsta susreta od jučerašnjeg.
Vjerujemo da se uz adekvatan pristup možemo ravnopravno nositi s gošćama iz Zagreba. Dođite nas podržati.????
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme