1. HRL U14 skupina A
Trogir 58 – Ivanić 19:11
/
ŽRK Ivanić – ŽARK Split 15:17
/
Dva poraza drugog dana završnice prvenstva Hrvatske!
U utakmici protiv ekipe Trogir 58, pored naše igre koja nije bila na nivou na kakvom su nas navikle našie cure tokom sezone, najviše je došla do izražaja fizička nadmoć naših starijih protivnica. Teško smo se nosili sa probijanjem kroz našu obranu, dosta puta i na rubu faula u napadu i nakraju pretrpjeli poraz.
Najefikasnije su bile Lucija Ilić sa 4 i Anđelina Šimunović sa 3 pogotka.
/
Druga utakmica protiv ekipe ŽARK Split odlučivala je o plasmanu u 1/8 finala.
Utakmica prepuna oscilacija u kojoj smo krenuli dobro i poveli 2 razlike da bi nas ekipa Splita dostigla i povela ali krajem prvog poluvremena ih dostižemo i ponovo odlazimo na 2 razlike. Drugo poluvrijeme vodi se izjednačena borba do zadnjih 10 minuta koje igramo čak 3 puta sa igračem manje, dok protivnice za svoje prekršaje ne dobijaju isključenja, što ovako izjednačenu utakmicu usmjerava u naš poraz. Cure su se borile ali četvrta utakmica u dva dana sa jačim protivnicama pomalo uzima danak.
Najviše pogodaka Anđelina Šimunović sa 5 te Marija Lovrić i Lucija Ilić sa 3.
/
Slijedi nam razigravanje za poredak od 13. – 20. mjesta koje prvo igramo sa ekipom Radnika u 12 sati.
/
Glavu gore djevojke, nitko nas nije rukometno nadigrao i sa 13 mlađih djevojaka smo se ravnopravno nosili sa svim ekipama iz grupe. Biti će ovo jedno iskustvo i zalog za lijepu rukometnu budućnost koja je pred vama gdje ćemo opet čuti….
IZNAD SVIH – IVANIĆ!!!
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme