Iz pera trenerice Dore Krnjević Dokuzović:

“Danas su naše djevojčice 2012. godišta sudjelovale na 20.otvorenom prvenstvu u mini rukometu u Karlovcu. Djevojčice su bile podijeljene u dvije ekipe te ostvarile sljedeće rezultate:
Ivanić 1 – Rudar Labin 6:7
Novska – Ivanić 1 2:10
Ivanić 1- Koka 3 15:0
S dvije pobjede u skupini, djevojčice su se plasirale u 1/8 VELIKOG finala gdje su odigrale utakmicu protiv ekipe Moslavine i u napetoj utakmici izgubile 9:6 čime su završile svoj nastup na turniru.

Ivanić 2 je igrao u grupi C i ostvario sljedeće rezultate:
Ogulin – Ivanić 2 7:2
Ivanić 2 – Moslavina 4:11
Ivanić 2 – Vinodol 8:9
S tri poraza u grupi djevojčice su se plasirale u 1/8 MALOG finala gdje su igrale protiv ekipe Novske i pobjedile 6:5 te se plasirale u 1/4 MALOG finala i igrale protiv vršnjakinja-ekipe Moslavca i u izuzetno napetoj utakmici izgubile 8:7 te završile turnir.

Jedna lijepo provedena nedjelja u rukometnim dvoranama, gdje smo skupile još malo rukometnog iskustva i utakmica u nogama. Jako veseli vidjeti veliki napredak svih djevojčica, a posebno mlađih i onih koje su kasnije počele trenirati. Njihovi osmjesi i tuga nakon poraza nam govore da im je stalo do ekipe i rezultata, te da žele svaku utakmicu pobijediti što je nešto što treba svakom mladom sportašu.

Čestitam svim djevojčicama na odličnom turniru i još boljem društvu u kakvom su bile ovu nedjelju!”

Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme