Naša U14 ekipa ŽRK Ivanić nakon što su prošle godine postale državne prvakinje u nižoj U12 kategoriji izborile su završnicu kao najmlađa ekipa u U14 kategoriji. Iako ih od ostalih timova dijeli godina razlike, naše djevojke su bile bez straha protiv fizičkih jačih protivnica i sa velikim srcem, borbenosti i rukometnim talentom ponovo su tamo gdje i pripadaju, na završnici najboljih klubova Hrvatske. Završnica se i ove godine održava u Poreču u terminu od 25.04.-29.04.2023.

Molimo vas, dragi Ivanićani, prijatelji i rukometni znalci, udružimo se u sakupljanju donacija:
IBAN ŽRK Ivanić: HR1823400091100041015
Opis plaćanja: donacija ekipi U14 za državnu završnicu.

Pomozimo da djevojčice: Barbara Filipčuk, Lucija Kirin, Marija Lovrić, Anđelina Šimunović, Lucija Ilić, Ida Jakopčević, Tea Dečman, Rea Loina, Leona Luketić, Petra Bekić, Nika Škondro, Gabrijela Gregorek, Edita Mikac, Maja Faltis, Lucija Levak i Dora Cinzek pod vodstvom trenera Lovre Maleca i pomoćnog trenera Dorotea Lukačeca
ostvare svoj rukometni san i pruže Ivaniću priliku za novi sportski ponos.

I za najmanji donirani iznos naša zahvalnost izrazit će se u sreći naših mlađih kadetkinja, djevojaka koje uživaju u svakom trenutku na rukometnom terenu i koje će kao i uvijek dati sve od sebe da predstave svoj klub, grad Ivanić-Grad i Zagrebačku županiju na najbolji način.
Hvala vam od srca!

Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme