Hrvatski kup – regija središte 1. kolo
Trešnjevka – Ivanić 31:32
/
Počela je nova sezona za naše seniorke! Jučer smo odigrali prvo kolo kupa protiv Trešnjevke praktično još u fazi priprema. Prethodno je odrađeno dva tjedna priprema i još su u tijeku za početak ligaškog natjecanja koje počinje
za tri tjedna. Zadovovoljni smo prošlom sezonom, a ove očekujemo dodatni iskorak. Srž ekipe je ostao na okupu, a doveli i smo nove djevojke koje će nam pomoći u ovoj sezoni. Optimistični smo u pogledu kvalitete igre koju bi naše cure trebale prezentirati.
/
Jučerašnji susret u prvom kolu kupa je pokazao da smo još u fazi priprema i da imamo kvalitetu. Bila je to dinamična, brza i neizvjesna utakmica protiv odličnog protivnika. Bilo je puno grešaka ali i dobrih poteza s obje strane. U prvom poluvremenu smo stalno vodili, bili bolji i otšli na poluvrijeme s 2 gola prednosti. U drugom plovtemenu smo teže pratili ritam protivnica te je Trešnjevka prešla u vodstvo, imali su i 3 gola prednosti, ali smo ih svaki puta stizali, ušli u neizvjesnu i ravnopravnu završnicu koja se okreće na našu stranu i završavamo utakmicu pobjedom s golom u zadnjoj minuti. Velike čestitke curama na borbi do samog kraja. U drugom kolu kupa nas čeka još jedna jaka utalmica protiv ekipe Udarnika.
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme