U Dugom Selu dva poraza djevojčica

Rugvica – ŽRK Ivanić 15:13
https://hrs.hr/utakmica/?utakmica=1284151
ŽRK Ivanić – Udarnik 22:26
https://hrs.hr/utakmica/?utakmica=1284152

U 1.HRL U-13 u ravnopravnoj igri izgubili smo od Rugvice i Udarnika. Vodili smo u obje utakmice, ali nismo izdržali do kraja. Protiv Rugvice, zapravo smo mogli i morali bolje, ali protiv Udarnika smo pokazali da ove djevojčice imaju veliki potencijal u sebi i samo malo više ovakvih utakmica nam je nedostajalo da dođemo do boljeg rezultata. Upornim radom doći će i bolje igre, ali iako svi vole pobjeđivati, rezultat nam ionako treba biti u prvom planu.
Naše najkorisnije igračice Dora Cinzek u prvoj, a Nola Glavač u drugoj utakmici.
Evo i viđenje našeg trenera Ivora Božića:
“Iako su obje utakmice bile izjednačene do samog kraja, nismo nažalost uspjeli doći do novih prvenstvenih bodova. U prvoj utakmici presudio je prevelik broj tehničkih pogrešaka i odlično raspoloženi protivnički vratar. Konačni rezultat završio je 15:13 u korist ekipe Rugvice.
U drugu utakmicu protiv ekipe Udarnika naše curke su ušle ozbiljno i čvrsto. Lavovskom borbom do skoro samog kraja (33. minute) držali smo vodstvo i diktirali tempo utakmice, ali nažalost dvije utakmice za redom uzele su danak. Nedostatak snage prisilio je našu ekipu na nespretna isključenja koja je protivnik i iskoristio. Ekipa Udarnika je na kraju slavila rezultatom 26:22. Ovim putem čestitamo protivnicama na pobjedama, ali i našim curama na lavovskoj borbi!”
Ohrabreni prikazanim čestitamo curama i treneru!
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme