Pala i Podravka!
Podravka – Ivanić 16:18
https://hrs.hr/utakmica/?utakmica=1331049

U trećoj utakmici u grupi pobijedili smo favorita za prvo mjesto i tako si otvorili put do četvrtfinala sa prve pozicije u grupi. Velika Podravka nije impresionirala naše cure koje su rukometnom vještinom i hrabrom igrom slomile samopouzdanje protivnica. Završnih šest minuta dobili smo 4:1 i na kraju pobijedili s dva razlike.
Bravo za obranu s Gabi na golu, ali i raznovrstan napad koji je s čak osam strijelaca na kraju bio nerješiv problem za Podravkinu obranu.
Izjava trenera Lovre Maleca:
“Pobijedili smo odličnu ekipu Podravke, vođenu odličnim trenerom u kojoj igra nekoliko hrvatskih reprezentativki. Podravka je bolje ušla u utakmicu, vodila nekoliko razlike, ali uspjeli smo smanjiti do kraja poluvremena na samo dva razlike. U poluvremenu dogovor je bio da boljom obranom možemo dobiti ovu utakmicu, a u napadu da širokim pozicijama napadamo protivnički gol. Cure su odradile sve po dogovoru i na kraju smo ostvarili slatku pobjedu. Ozbiljno i bez euforije idemo odigrati popodnevnu utakmicu protiv Cetine, a onda se odmoriti i pripremiti za sutrašnje utakmice”
Čestitke svima!
Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme